Gigi hiji

Si Encim kakara meuli motor anyar. Dicobaan jeung babaturanana. Anu matak keuheul keur babaturanana, ti mimiti indit nepi ka harita, si Encim henteu ngoper gigi, tepikeun ka sora motor geus ngaheong siga helikopter.
“Cim, montong dina gigi hiji bae atuh euy! pindahkeun gigina”
Si Encim ngajawab, “Lah, lahuta teuing atuh. Apan gigi hiji ge can beak”. (Oeyoel)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s