Kamar sajabina

Saurang pamuda mesen kamar hotel make e-mail anu eusina kieu, “Sim kuring hoyong disayagikeun kamar caket kolam renang, aya akses internet, salon, toilet, sareng sajabina.”
Waktu eta pamuda datang ka eta hotel, manehna reuwas kacida sabab di eta kamar anu dipesen tea kasampak hiji awewe geulis. Eta awewe maturan meresan babawaan bari katenjona kawas rek terus ngilu maturan.
“Ke, dupi anjeun saha ?” pamuda nanya.
“Oh, abdi teh ‘sareng sajabina’ tea!” (oeyoel)

————————

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s