Ngaran ucing

Hiji mangsa si Tomi ulin ka imah babaturanana, kaparengan ningal ucing babaturanana.
“Alus euy ucing teh, dingaranan saha ?” ceuk manehna naya.
“Hade ngaranana ge atuh,” ceuk babaturanana, “Puspita Sari Endah Dwi Setiyarini Pungkiwati.”
“Haaah ? panjang-panjang teuing euy…na kumaha ngageroanana?
“His, gampang atuh, cukup ‘Pus’ bae!” (Oeyoel)
—————

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s