Ongkos Pulangan

“Stop…kiri didieu pir,” ceuk saurang penumpang ibu-ibu bari mawa payung. Reg mobil eureun. Jut si Ibu turun bari mikeun ongkos ka hareup, da angkotna teu make kenek.
“Duh kirang lima ratus Bu angsulna. Kumaha nya ?” ceuk supir.
“Teu nanaon!…kurangna mah kana kaca spionkeun bae lah,” Pokna bari habek…neunggeul kaca spion ku gagang payungna. (Oeyoel)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s