Pancasila

“Anu pangheulana macakeun Pancasila, meunang balik ti heula,” ceuk saurang guru ka murid-muridna. Telenyeng teh si Itok ka hareup bari langsung ngagorolang macakeun Pancasila, “Pancasila. Satu, Ketuhanan yang Maha Esa, dua…..tepi ka lima eweuh perobahan!” (Oeyoel)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s