Panyakit kronis

“Kasawat naon kitu putra teh, da katingalna mah sehat?” ceuk saurang dokter ka saurang Ibu anu mawa anakna.
“Leres sehat Dok ari awakna mah. Mung saleresna mah pun anak teh kaserang panyawat bahaya, malihan mah nular. Sim kuring sareng pun lanceuk ge katularan.”
“Na kasawat naon?”
“Eta Dok, tiap nyarios, unggal kalimah sok ditungtungan ku kecap anjing….tah kitu Anjing!”
“Na atuh bet kitu anjing!???” ceuk dokter molotot.(Oeyoel)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s