Teu jadi maot

Aki : “Geus dibejakeun ka Ustad, yen Aki geus cageur?”
Incu : “Atos Ki!”
Aki : “Kumaha ngabejakeunana ?”
Incu : “Pa Ustad, tahlilan teh teu cios…” (Oeyoel)

Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s